Matej Sivrić napustio Zrinjski

M. Maksimović

Zrinjski je maločas i službeno potvrdio sporazumni raskid saradnje s Matejem Sivrićem. 

Ovaj 27-godišnji vezni igrač u klub je stigao u ljetnom prijelaznom roku, a tokom jeseni upisao je devet službenih nastupa. 

“HŠK Zrinjski se iskreno zahvaljuje Mateju na korektnoj saradnji tokom njegovoh boravka u Mostaru te mu želi puno sreće u nastavku karijere”, navedeno je na stranici HŠK Zrinjski.

Sivrić je očigledno procijenio da u jakoj konkurenciji koja trenutno vlada u timu Ivice Barbarića ne bi imao zapaženu minutažu zbog čega se vjerovatno opredijelio na odlazak. Zrinjski se trenutno nalazi u Međugorju gdje je u toku druga etapa zimskih priprema pred start proljetnog dijela sezone.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.