Novosti sa Pecare

Široki Brijeg treninzima priključio petoricu juniora

M. Maksimović

Novi trener Širokog Brijega Goran Sablić priključio je treninzima prvog tima petoricu juniora.

Bajo, Nikić, Marić, Vukoja i Miličević imali su minutažu na nedavnom susretu protiv Čapljine, dok je golman Zlomislić meč odgledao s klupe za rezervne igrače.

Vrijedi spomenuti i da je junior Petar Bojo nedavno otputovao na probu u češku Jihlavu. Nije isključeno da neko od navedenih junior bude dio ekspedicije koja će putovati na u Novigrad gdje će Široki odigrati tri utakmice na Istria Cupu.

Čelnici kluba imaju namjeru angažovati još jedno pojačanje. Po povratku iz Istre na programu je susret protiv Veleža 11. februara u Mostarskom Blatu, te kasnije i generalka protiv Viteza 18. februara u Vitezu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.