Krupljani se pojačavaju

Krupa blizu dogovora sa dvojcem iz Crne Gore

FK Krupa prije par dana napustio je iskusni napadač Saša Kajkut koji će karijeru nastaviti u mostarskom Zrinjskom. 

Ipak, u Krupi vjeruju će uspjeti pronaći zamjenu za Kajkuta, a još uvijek je upitan ostanak Koljića, Redžića i Vukotića koji se od kraja prvog dijela sezone na meti pojedinih klubova iz inostranstva. 

Sva trojica su za sada tu i redovno izvršavaju svoje obaveze, dok bi Krupljanje mogli pojačati Armin Kalić i Irfan Šahman, dvojac iz Jedinstva iz Bijelog Polja. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radi se o dvojici mladih igrača, a Šahman je već boravio u našoj zemlji, tačnije 2015. godine na probnom radu u Željezničaru. Nije zadovoljio struku Plavih  sa Grbavice a nastupao je i u Italiji za Parmu, Padovu, Crotone. U narednim danima ovaj dvojac bi i zvanično trebao postati član FK Krupa. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti