Vukotić: Vjerujem da će pojačanja opravdati očekivanja

Krupa krenula sa pripremama

Vukotić: Vjerujem da će pojačanja opravdati očekivanja

D. Vejo

Strateg banjalučke Krupe Slobodan Starčević danas je obavio prozivku igrača, čime je ozvaničen početak priprema za drugi dio sezone Premijer lige BiH.

Novopečeni premijerligaš imao je polusezonu za pamćenje. Nakon prvog dijela prvenstva Banjalučani su završili na četvrtoj poziciji na tabeli sa 30 osvojenih bodova. Svakako dobar uspjeh u historijskom debiju kluba u elitnom rangu takmičenja.

Novo ime u redovima banjalučkog sastava jeste sada već bivši fudbaler Čapljine Salko Jazvin, za kojeg njegovi saigrači imaju samo riječi hvale.

"Danas smo krenuli sa radom. Odradili smo prvi trening. Sto se tiče pojačanja, vjerujem da će opravdati povjerenje rukovodstva kluba i da će se brzo uklopiti. Mi ćemo im pomoći u tome. Drugi dio priprema odradit ćemo na Ohridu, gdje ćemo boraviti dvije nedjelje", ističe za SportSport.ba kapiten Krupe, Aleksandar Vukotić.

Prvi meč u nastavku sezone, Krupa će odigrati 26. februara kada na svom terenu dočekuju Željezničar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi