S priprema Zrinjskog iz Međugorja

Opuštajući trening Plemića, Žeravica na izlaznim vratima

Endin Čaušević

Aktuelni bh. prvak Zrinjski još uvijek se nalazi u Međugorju gdje se igrači ove ekipe pripremaju za drugi dio sezone u Premijer ligi BiH.

Igrači Zrinjskog danas su trenirali nešto opuštenijim tempom, te su cijeli trening igrali nogo-tenisa. Ivica Barbarić odlučio je nakon nekoliko žestokih treninga da malo poštedi svoje fudbalere, a u narednim danima akcenat će biti na uigravanju ekipe.

S druge strane, golmani mostarske ekipe trenirali su na drugom terenu Sport centra u Međugorju. Za razliku od svojih saigrača za njih ni danas nije bilo poštede od strane trenera golmana Feđe Kulaglića.

Miloš Žeravica napustio je pripreme Zrinjskog i trenutno se nalazi u Mostaru gdje čeka rasplet situacije. Naime, Žeravica se nalazi na izlaznim vratima kluba i čeka se zvanična potvrda sporazumnog raskida ugovora. Podsjećamo, aktuelnog bh. prvaka jučer je napustio Matej Sivrić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.