Igrat će na Istria Winter kupu

Široki Brijeg na pripremama u Istri

Ekipa Širokog Brijega će pripreme za proljetni dio sezone nastaviti u Hrvatskoj.

Tim sa Pecare će nastupiti na Istria Winter kupu gdje će igrati u grupi A, a protivnici će mu biti austrijski Kapfenberg i slovenački Aluminij.

Prva utakmica protiv Kapfenberga na rasporedu je u nedjelju, 29. januara u 15 sati, a druga protiv Aluminija igra se 2. februara u 15 sati, obje na rovinjskom Gradskom stadionu. 

Utakmice za plasman na sedmom Istria Winter kupu su 4. februara (za 5. mjesto), odnosno 5. februara (za 3. i za 1. mjesto).

Po povratku iz Istre, Široki Brijeg će odigrati još dvije prijateljske utakmice do početka proljetnog dijela sezone i to 11. februara protiv Veleža i sedam dana kasnije protiv Viteza

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.