Član KK Bosna Royal Jelly

Šarić: Dat ćemo sve od sebe da se revanširamo Leotaru

Nakon što su u utorak savladali KK Spars u finalu Kupa Kantona Sarajevo, košarkaši Bosne Royal Jelly okrenuli su susretu 13. kola Lige 10 u kojem će sutra dočekati KK Leotar Swisslion iz Trebinja. 

Trebinjci su u prvom dijelu sezone savladali Bosnu i tada joj nanijeli prvi poraz u sezoni, a priliku za osvetu Sarajlije će imati pred svojim navijačima sutra u 19:30 sati.

"Naša očekivanja za sutrašnji  meč su da ćemo sigurno motivisani ući u ovaj duel i dati sve od sebe da dođemo do još jedne pobjede. Sigurno da ćemo ući sto posto u ovaj meč jer smo u Trebinju poraženi visokom razlikom, a što se tiče zdravstvenog stanja u ekipi sve je dobro. Koristim ovu priliku da pozovem navijače da nas podrže", kazao je za SportSport.ba član KK Bosna Royal Jelly Miljan Šarić. 

Meč između Bosne Royal Jelly i Leotara igra se u Maloj dvorani Skenderije sa početkom u 19:30, a cijena ulaznice iznosi 5 KM.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.