Nastavak priprema

Široki preselio u Rovinj, sutra protiv Kapfenberga

M. Maksimović

Fudbaleri Širokog Brijega pripreme za proljetni dio sezone nastavljaju u Rovinju, gdje ih na Istria Winter kupu čekaju dvoboji u grupi A protiv austrijskog drugoligaša Kapfenberga i slovenskog prvoligaša Aluminija. 

Prva utakmica protiv Kapfenberga na rasporedu sutra od 15 sati, a druga protiv Aluminija igra se 2. februara, također od 15 sati – obje na rovinjskom Gradskom stadionu. Utakmice za plasman na sedmom Istria Winter kupu su 4. februara (za 5. mjesto), odnosno 5. februara (za 3. i za 1. mjesto). 

Po povratku iz Istre Široki Brijeg će odigrati još dvije prijateljske utakmice do početka prvenstvene utrke – 11. februara protiv Veleža i sedam dana kasnije protiv Viteza. Iza Širokobriježana već su dva test meča: 0:0 protiv Čapljine i uvjerljiv trijumf protiv Croatija iz Zmijavaca (4:0).

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.