Pripremna utakmica

Mladost bez problema protiv Imotskog

Fudbaleri Mladosti iz Doboja kod Kaknja danas su odigrali svoju drugu prijateljsku utakmicu u okviru priprema u Makarskoj.

Mladost je za protivnika imala ekipu Imotskog protiv koje je slavila sa 3:0, a svi pogoci viđeni su u drugom poluvremenu.

Strijelci za pobjednički tim bili su Maksimović i Ramović, dok je treći gol djelo jednog fudbalera Imotskog koji je zatresao vlastitu mrežu.

Vrijedi istaći da su u susretu sa Imotskim igrali svi fudbaleri koji se nalaze na pripremama izuzev Mušije, koji je bio pošteđen, i Karahmeta, koji se vraća u BiH na dodatne pretrage zbog povrede.

Podsjetimo, Mladost je svoju prvu utakmicu u Makarskoj odigrala prije tri dana protiv NK Kamen Ivanbegovina u kojoj je golom Kuzmanovića slavila sa 1:0.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.