Maksimović: Pripreme teku odlično, radimo punom parom

Fudbaler Mladosti DK o priprema

Maksimović: Pripreme teku odlično, radimo punom parom

D. Vejo

Fudbaleri Mladosti DK pod dirigentskom palicom stručnjaka Husrefa Musemića, pripreme za nastavak Premijer lige BiH obavljaju u Makarskoj.

Zadovoljan dosadašnjim radom jeste i igrač sredine terena Mladosti, koji ne krije zadovoljstvo ponuđenim uslovima. Kako kaže, nova imena, brzo se prilagođavaju timu te smatra kako ne bi trebalo da bude prepreka za uigravanje istog.

"Trenutno smo u Makarskoj. Ovdje boravimo do prvog, a četvrtog idemo u Antaliju. Trenutno ide sve dobro i po planu. Uslovi su zaista dobri, zadovoljni smo. Nova imena dobro su se uklopila u tim, svi funkcionišemo kao porodica i to je ono što je najvažnije", izjavio je za SportSport.ba fudbaler Mladosti DK, Dejan Maksimović.

Prvi meč za bodove, ekipa Mladosti DK odigrat će na svom terenu 25. februara kada dočekuje ekipu Slobode iz Tuzle.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti