Vratio se na Pecaru

Zlomislić: Brzo sam se dogovorio sa Širokim Brijegom

Široki Brijeg je danas potvrdio da će Damir Zlomislić u narednom periodu biti član tima sa Pecare. 

Doskorašnji fudbaler turskog Gaziantepa je sa matičnim klubom dogovorio jednoipogodišnju saradnju, a nakon što je stavio paraf na ugovor, izrazio je zadovoljstvo zbog povratka u Široki Brijeg. 

"Nakon neuspješne epizode u Turskoj, dobio sam poziv svog matičnog kluba. Brzo smo se dogovorili i klub je bio maksimalno korektan prema meni. Sretan sam što sam se vratio u svoj Široki Brijeg. Na Pecari sam prošao cijelu omladinsku školu te kao mlad igrač čekao trenutak da zaigram za prvi tim", kazao je Zlomislić za klupsku stranicu i dodao: 

"Najveća je obaveza i odgovornost igrati za svoj grad, a s time i čast i zadovoljstvo. Nadam se kako ćemo kao tim napredovati te ispuniti zacrtane ciljeve i zadovoljiti sve naše navijače", podvukao je raspoloženi Zlomislić.

Zlomislić je posljednji put za NK Široki Brijeg nastupao 2013. godine. Dobrim igrama u dresu tima sa Pecare osigurao je transfer u NK Rijeka. Osim ovih klubova, u karijeri je igrao i za NK GOŠK Gabela, FC Sellier & Bellot Vlašim, FC Brașov, NK Istra 1961 i Büyükşehir Gaziantepspor.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.