EPA

Tvrde inostrani mediji

Poznata nova destinacija Medunjanina?

Bh. reprezentativac Haris Medunjanin napustio je danas Maccabi iz Tel Aviva. 

Izraelski klub je dozvolio našem fudbaleru da karijeru nastavi u MLS-u i između dvije strane je danas raskinut ugovor, a čini se da je poznato i u kojem klubu će Medunjanin igrati u budućnosti. 

Kako prenose inostrani mediji, uz Chicago Fire za Medunjanina je pokazala interes i Philadelphia Union kojoj je navodno najbliži u ovom trenutku. Ukoliko se ova informacija ispostavi kao tačna, Medunjanin će sa članom MLS lige potpisati trogodišnji ugovor.

Tridesetjednogodišnji Medunjanin se u Maccabi vratio u januaru prošle godine, a odigrao je 56 utakmica u kojima je postigao šest golova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.