Mirta Šurjak izaziva veliku pažnju

Prsata ljepotica zna samo za Hajduk

Midhat Šljivak

Mirta Šurjak poznata je novinarka HRT-a i predsjednica Ženskog fudbalskog kluba Marjan.

Ipak, uskoro bismo ovu seksipilnu Splićanku mogli gledati i na terenu. Ona je upisala trenersku školu, a kada je završi moći će trenirati juniorske ekipe.

Navodno se seksipilna Mirta odlučila na trenersku školu kako bi dodatno pojačala znanje o fudbalu, što bi joj bila velika pomoć u bavljenju novinarstvom.

Ona je i veliki navijač Hajduka. Konstantno je na utakmicama splitskog kluba i gdje god da se pojavi izaziva ogromnu pažnju.

Vjerovatno niko ne bi imao ništa protiv da vidi Mirtu i pored terena, ali čisto sumnjamo da bi neko gledao utakmicu pored ove prsate ljepotice.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.