Bez pobjednika

Sjajno izdanje Mladosti protiv ukrajinskog Dnipra

Edmir Škorić

Nogometaši Mladosti i Dnipra odigrali su prijateljski susret u Antaliji, a bh. predstavnik je uz dobru igru ostao neporažen (2:2).

Ekipa Mladosti iz Doboja kod Kaknja nedavno je pobijedila ekipu Kairata iz Almatyja (2:1), da bi danas odigrala dobar meč protiv Dnipra, koji je ipak na kraju bio bolji.

Tim Husrefa Musemića odigrao je sjajno u prvih 45 minuta, mada su Ukrajinci u osmoj minuti stigli do vodstva, da bi na samom otvaranju postigli i drugi pogodak.

Mladost se dobro nosila protiv favorizovane ekipe, finaliste Evropske lige od prije dvije godine, ali je svejedno gubila, a kasnije je preko Ramovića stigla do prvog gola, da bi u 80. minuti premijerligaš iz Doboja kod Kaknaj izbjegao poraz. Strijelac za 2:2 bio je Brkić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mladost je danas igrala u sastavu: Lalić, Galić, Isaković, Laštro, Hrelja, Šećerović, Brkić, Šišić, Maksimović, Sušić, Husić.  Kasnije su igrali i Velić, Gačan, Kuzmanović, Ramović, Rizvanović, Musić, Lazić i Aganspahić.

Mladost - Dnipro 2:2 


Dnipro-Mladost 1:0 by goloviliga
Dnipro-Mladost 2:0 by goloviliga
Dnipro-Mladost 2:1 by goloviliga
Dnipro-Mladost 2:2 by goloviliga
Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.