Trener Mladosti za SportSport.ba

Musemić: Želim svima dati šansu za dokazivanje

Endin Čaušević, foto: T. Hebib

Fudbaleri Mladosti nalaze se na pripremama u Antaliji gdje su danas odigrali drugi pripremni meč protiv Napretka iz Kruševca.

Ekipa iz Doboja kod Kaknja nakon pobjede protiv Kairata (2:1) danas je bila bolja i od Napretka sa minimalnih 1:0. Jedini gol za bh. premijeligaša postigao je Dejan Maksimović sredinom prvog poluvremena. Nakon utakmice šef stručnog štaba Mladosti, Husref Musemić, za SportSport.ba kazao je da je zadovoljan kako je njegova ekipa odigrala današnji meč.

"Pripremna utakmica i nismo preopterećeni rezultatom. Možda slabija utakmica u odnosnu na onu od prije dva dana. Sve u svemu sam zadovoljan, odigrale su dvije ekipe po poluvrijeme, svi su dobili svoju šansu. Jedna dobra pripremna utakmica", rekao je Musemić, te dodao:

"Niko se nije spektakularno izvojio, želim svakome da dam šansu, ali od naredne utakmice ćemo to malo reducirati. Igrači će morati malo više igrati, ostale su nam još dvije utakmice, ali sigurno da nam je ova utakmica nešto pokazala kao i svaka".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Današnji meč protiv Napretka propustio je Šećerović koji ima lakših problema sa povredom, ali bi se veoma brzo trebao vratiti u puni pogon.

"Ništa specijalno više radi preventive nije danas igrao. Odlučili smo danas da ne igra tako da smo ga malo poštedili, zaključio je na kraju Musemić.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi