Pronašao novi klub

Branko Bajić pred potpisom za Banik Ostravu

Samir Mlaćo

Branko Bajić, omladinski reprezentativc naše zemlje, prije par dana napustio je srbijanski Čukarički i postao slobodan igrač.

Bajić je sa 16 godina debitovao za Radnik iz Bijeljine, te je već tada bilo jasno da se radi o velikom potencijalu.

SportSport.ba je prije par dana najavio da Bajić već ima ponuda iz inostranstva, a to se obistinilo danas, s obzirom da se ovaj mladi igrač nalazi pred potpisom za česku Banik Ostravu.

Banik Ostrava je član češke Gambrinus lige, a u ovom klubu je između ostalih ponikao i Milan Baroš, kasnije član slavnog Liverpoola. 

Bajića od potpisao ugovora sa Banikom dijele još samo ljekarske pregledi, a svakako da će u tom klubu imati sve uslove za daljnji napredak u karijeri. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.