Za meč u Zenici

Barbarić već ima tim za prvo kolo?

M. Maksimović

Zrinjski proljeće dočekuje s mnogo optimizma, a prvi meč donosi gostovanje u Zenici za manje od dvije sedmice.

Iako je kadar Plemića pretrpio dosta promjena, uzimajući u obzir utakmice koje su odigrane tokom priprema, može se pretpostaviti sastav za prvo kolo.

U timu bi se vjerovatno našli Slobodan Jakovljević i Oliver Petrak, kada bi imali pravo nastupa, međutim njih dvojica ipak neće konkurisati za meč s obzirom na suspenzije zbog kartona. Od novajlija će meč u Zenici vjerovatno započeti četvorica, i to Kenan Pirić, Zvonimir Blaić, Tonći Kukoč i Nermin Jamak.

Ivica Barbarić će ostati vjeran formaciji koju je forsirao  i Vinko Marinović. Mjesto na golu tako će vjerovatno pripasti Piriću koji će zamijeniti Kozića, dok će zadnju liniju činiti Blaić, Bogdanović, Katanec i Kukoč. Vezni red trebali bi činiti Nermin Jamak i Tomislav Tomić, te Toni Jović po desnoj, odnosno Ognjen Todorovićpo lijevoj strani.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mjesto iza napadača rezervisano je za Nemanju Bilbiju, dok će najbliži golu ostati Jasmin Mešanović. Saša Kajkut priliku ćečekati iz drugog plana.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.