Tuanzebe u konkurenciji za sutrašnji meč

Novo lice na treningu Manchester Uniteda

Endin Čaušević

Fudbaleri Manchester Uniteda sutra na Old Traffordu igraju protiv St. Etiennea u okviru šesneastine finala Evropske lige.

Ekipa Josea Mourinha uspjela je izboriti plasman u šesneastinu finala Evropske lige, a mediji u Engleskoj prenose da će portugalski stručnjak sutra najvjerovatnije napraviti nekoliko promjena u početnom sastavu. Ono što je zanimljivo jeste da se danas na treningu Crvenih đavola pojavilo novo lice.

Naime, trening sa prvom ekipom Manchester Uniteda odradio je i mladi Axel Tuanzebe koji je za tim debitovao u FA kupu, ali većinom nastupa za rezervni tim. Ipak, on će vjerovatno biti u konkurenciji za sutrašnji meč i mnogi vjeruju da će dobiti šansu da debituje u ovom evropskom takmičenju.

Sutrašnji meč mogli bi propustiti Wayne Rooney i Michael Carrick koji će vjerovatno pošteđeni, do problema s povredom i dalje ima Phil Jones. Također, ovaj duel je zanimljiv jer će to biti susret braće Pogba, Paula i Florentina.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.