Pretposljednja provjera

Bez golova završen duel između Zrinjskog i Radomlja

Fudbaleri Zrinjskog danas su u Međugorju imali pretposljednju provjeru u okviru priprema za proljetni dio sezone u BHT Premijer ligi Bosne i Hercegovine 

Protivnik aktuelnog bh. prvaka bio je posljednjeplasirani slovenački prvoligaš Radomlje, a na kraju utakmica je završena bez pogodaka (0:0). 

Obje ekipe su imali po nekoliko prilika da postignu pogotak, međutim mreže su na kraju mirovale, a treba istaknuti da je trener Mostaraca koristio igrače koji vjerovatno neće naći mjesto u početnoj postavi na otvaranju sezone. 

Utakmicu su krenuli: Vasilj - Barić, Jakovljević, Lučić, Stojkić - Petrak, Pehar, Filipović, Todorović - Kajkut i Mrkaić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Novu pripremnu utakmicu, odnosno generalku, Zrinjski će odigrati sutra u Mostaru protiv hrvatskog drugoligaša Lučkog.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.