Zlatan u svom stilu

Ibrahimović: Ja sam kao Indiana Jones

Endin Čaušević

Zlatan Ibrahimović sinoć je bio junak Manchester Uniteda u pobjedi nad St. Etienneom u prvom meču šesenastine finala Evropske lige.

Crveni đavoli na Old Traffordu savladali su francusku ekipu sa 3:0, a mrežu St. Etiennea tresao je samo Ibrahimović koji je na kraju upisao hat-trick. Šveđanin je u dosadašnjem dijelu sezone u svim takmičenjima za United postigao već 23 gola.

Nakon sinoćnje utakmice Ibrahimović je stao pred kamere, te je u svom stilu ponovo nasmijao javnost. Nekadašnji reprezentativac Švedske poručio je da je on kao Indiana Jones, te je objasnio i zašto.

"Ja sam kao Indiana Jones. Gdje god sam igrao osvajao sam titule i pobjeđivao sam. Zaista je lijepo dati hat-trick za United. Najvažnije nam je bilo da ostvarimo dobar rezultat pred revanš. Istina je da sam protiv njih dao dosta golova i nadam se da ću isto uraditi i naredne sedmice", rekao je Ibrahimović.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.