Navijači Herthe mu neće oprostiti

Ancelotti "počastio" navijače srednjim prstom

M. Šljivak

Ekipa Bayerna jučer je osvojila samo bod na gostovanju kod Herthe u Berlinu (1:1).

Tim Carla Ancelottija je do izjednačenja stigao u samom finišu. Robert Lewandowski je pogodio u šestoj minuti nadoknade za jedan bod, a nakon toga je trener Bavaraca Carlo Ancelotti ušao u sukob s navijačima Herthe.

Slaveći gol pokazao im je srednji prst, što je nakon meča i priznao, no ističe kako je imao i razlog za ovakvo ponašanje.

"Da, pokazao sam im srednji prst. Učinio sam to jer su me pljunuli", istakao je italijanski stručnjak.

Nakon 21 odigrane utakmice Bayern i dalje čvrsto drži vrh Bundeslige. Imaju osam bodova i utakmicu više od RB Leoipziga, koji svoj meč igra danas, a za protivnika ima Bourssiju iz Moenchengadbacha.

Ipak, i pored kvaliteta koje posjedu je ovaj tim, teško da će iko uhvatiti bavarskog diva do kraja sezone i izvjesno je da nova titula stiže na Allianz Arenu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.