Komentarisao špekulacije za Courtoisa

Fabregas: Neću se iznenaditi ako on završi u Realu

Endin Čaušević

Španski reprezentativac Cesc Fabregas za engleske medije izjavio je da je svjestan da će na kraju sezone nekoliko igrača napustiti Chelsea.

Fabregas je u londonski klub stigao iz Barcelone iako je bilo gotovo sigurno da će se vratiti u Arsenal. Španac je izjavio da je imao nekoliko ponuda i u januarskom prelaznom roku, ali je odlučio ostati na Stamford Bridgeu.

Španac je komentarisao i špekulacije engleskih medija da će Thibaut Courtois svoju karijeru najvjerovatnije nastaviti u Real Madridu. Nekadašnji veznjak Barcelone dodao je da uopšte neće biti iznenađen ako Belgijanac odluči da ode u kraljevski klub.

"Zašto da se iznenadim ako Courtois ode u Real Madrid? On je jedan od najboljih golmana na svijetu i logično je da najbolje ekipe žele upravo njega. On je veoma važan dio našeg tima i ja se nadam da će ostati. Ipak, zaista ne znam kakvi su njegovi planovi i da li će na kraju sezone otići. Samo znam da će nekih odlazaka sigurno biti", rekao je Fabregas.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.