Trener KK Burch

Šećerović: Ova pobjeda za mene ima gorčinu

Samir Mlaćo

Košarkaši Burcha slavili su danas u okviru 17. kola A-1 lige pobjedu nad Igmanom 82:78, te tako ostali u samom vrhu tabele. 

Burch je od početka držao sigurno vodstvo, ali pred sami kraj Ilidžanci su prišli na tri poena razlike, te je trener Burcha Kemal Šećerović sa razlogom imao kritike za svoje igrače. 

"Mi smo ostvarili ono što smo željeli, ali ja kao trener nisam zadovoljan reakcijom moje ekipe. Ovo što se desilo na kraju je više plod naše dekocentracije, nego plod kvalitete protivnika. Nezadovoljan sam svo vrijeme reakcijom većine mojih igrača koji nisu bili dovoljno motivisan za ovu utakmicu i ova pobjeda kod mene ima neku gorčinu", dodao je Šećerović.

Ovom pobjedom Burch nastavlja borbu sa Vogošćom i Gradinom iz Srebrenika. 

"Mi moramo prvo vidjeti šta se to dešava u ekipi, a nadam se da će ciljevi ostati kao što su bili i do sada", jasan je bio u razgovoru za SportSport.ba trener KK Burch Kemal Šećerović. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.