Odluka Upravnog odbora NK Čelik

U Čeliku zamrznuli dres sa brojem 12

Dino Kurbegović

Bilino polje u subotu je bilo u fokusu bh.nogometa, više od 8.000 gledalaca došlo je podržati novi Čelik, s novim funkcioniranjem, te podržati ekipu u nastavku sezone kako bi izborila opstanak u ligi.

Prije samog početka utakmice desila se i jedna svečanost, Naime, Upravni odbor kluba donio je odluku da se zauvijek zamrzne dres kluba s brojem 12; u znak zahvale Robijašima na dugogodišnjoj bezrezervnoj podršci i svemu što su učinili za klub. Predsjednik kluba Selvedin Šatorović uručio je predstavnicima UG "Robijaši 1988" dres nogometnog kluba Čelik s brojem 12. Crno-crveni dres s ovim brojem više nikada neće nositi niti jedan igrač našeg kluba.

Robijaši su na južnoj tribini priredili spektakularan dekor, te još jednom pokazali koliko vole svoj klub. Nema sumnje da će navijači biti najveći adut klubu do kraja sezone, jer će svaku domaću i gostujuću utakmicu Zeničani imati ogromnu podršku svoje armije navijača.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.