Vjerni navijač Crveni đavola

Ferguson proslavom gola oduševio navijače Uniteda

Endin Čaušević

Manchester United pretkodnog vikenda osvojio je titulu engleskog Liga kupa nakon pobjede u finalu protiv Southamptona sa 3:2.

Crveni đavoli su uz dosta muke na kraju uspjeli da osvoje prvi trofej u ovoj sezoni, a junak je ponovo bio Zlatan Ibrahimović koji je postigao dva gola. Finale je pratio i legendarni menadžer Uniteda, Sir Alex Ferguson, koji je danas očito više u ulozi navijača kluba sa Old Trafforda.

Pobjedonosni gol za Manchester United postigao je Ibrahimović iz slobodnog udarca, a reakcija Fergusona oduševila je sve navijače Uniteda. Jedan od njih na Twitteru je napisao "Ferguson je danas vjerovatno najsrčanije proslavio gol naše ekipe od svih nas".


Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.