Vukovi sa Otoke spremni za subotu

Olimpik bez trojice protiv Sarajeva, Hadžić brine Kulovića

Samir Mlaćo

Nogometaši Olimpika danas su odradili redovni trening u Halilovićima, a sve misli popularnih Vukova sa Otoke usmjerene su na subotnji meč sa Sarajevom. 

Današnji trening propustio je iskusni napadač Emir Hadžić, čija je povreda zabrinula trenera Faruka Kulovića, ali u timu sa Otoke se ipak nadaju da će Hadžić stisnuti zube i zaigrati protiv tima sa Koševa. 

Pravo nastupa protiv Sarajeva nemaju Dejan Uzelac, Miloš Džugurdić i golman Aleksandar Jovanović.

U Olimpiku vlada optimizam pred meč sa Sarajevom, te u ovom klubu vjeruju da mogu do iznenađenja, ali ističu da uloga favorita svakako pripada izabranicima Mehmeda Janjoša. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč između Olimpika i Sarajeva igra se u subotu na stadionu Otoka sa početkom u 15 sati, a cijena ulaznica iznosi 10 KM. 

Tim sa Otoke u ovaj susret ulazi sa posljednjeg 12. mjesta i devet osvojenih bodova, dok je Sarajevo drugoplasirano sa dva boda zaostatka za vodećim Zrinjskim.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.