Trener Širokog

Ćorić: Ništa još nije gotovo

M. Maksimović

Kada je fudbalska javnost u BiH od njih to najmanje očekivala, fudbaleri Širokog Brijega odigrali su sjajnu utakmicu. 

Predvođeni nenadmašnim Wagnerom, Širokobriježani su danas pobijedili favorizovani Zrinjski rezultatom 2:0, te došli na korak od plasmana u polufinale Kupa BiH.

“Nadali smo se pozitivnom rezultatu, željeli smo pobijediti i to je bilo vidno od samog početka s obzirom na način kako smo se postavili protiv kvalitetnog protivnika. Prvo poluvrijeme odigrali smo za deset, a vidjeli ste šta se dogodi kad imate majstora kakav je Wagner – dvije situacije i dva pogotka. U drugom poluvremenu smo se nesvjesno povukli, ali smo sačuvali veliku prednost. Znamo da još ništa nije gotovo”, rekao je Ćorić.

Široki je nakon poraza u Banjoj Luci od Metallegeha i remija protiv Radnika u prošlom kolu na najbolji način podigao samopouzdanje pred nastavak sezone, a prvi naredni meč na programu je u subotu na Koševu protiv Sarajeva.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.