Poraz Zrinjskog

Ivanković: Ovo je zabrinjavajuće

M. Maksimović

Široki Brijeg je lagano došao do trijumfa nad Zrinjskim u prvom četvrtfinalu Kupa BiH, aposao igračima Gorana Sablića olakšali su domaći fudbaleri koji su danas bili ispod nivoa.

“Kada izgubite rezultatom 0:2, onda naravno ne možete biti zadovoljni. Bili smo neprepoznatljivi od prvog do posljednjeg trenutka utakmice i to se odnosi na sve igrače. U neku ruku ovo je bilo i zabrinjavajuće. Treba prespavati i pripremiti se za Mladost u prvenstvu. Na kraju smo čak dobro i prošli, ovo se ne smije ponoviti“, rekao je trener u stručnom štabu Mario Ivanković.

Zrinjski koji je današnjim porazom značajno umanjio izglede da zaigra u polufinalu Kupa BiH za vikend će gostovati u Doboju kod Kaknja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.