Oglasili se iz NK Travnik

"Prisustvovati ćemo samo sastancima u organizaciji Saveza"

Samir Mlaćo

Ne stišava se bura vezana za 18. kolo Prve lige Federacije naše zemlje.

 Naglasniji su za sada čelnici visočke Bosne koji su mišljenja da im u nedjelju u Simin Hanu nije dozvoljeno da dođu do bobdova. Iz Visokog su pozvali Savez da što prije reaguje, te kazali da će sutra održati sastanak sa čelnicima GOŠK-a i NK Travnik, koji su navodno također oštećeni u ovom kolu.

Nedugo zatim saopćenjem za javnost oglasili su se iz NK Travnik, te demantovali da će prisustvovati istom sastanku. 

"Mi nećemo prisustvovati nikakvom sastanku koji organizuju klubovi, već ćemo se drage volje odazvati na sve sastanke koje organizuje Nogometni savez Federacije naše zemlje. Vjerujemo u fer i korektno takmičenje, te organe Saveza", stoji u saopćenju kluba sa Pirote.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.