Prva liga RS, 19. kolo

Podrinje protiv Sloge nastavilo pobjednički niz

D. Vejo

Fudbaleri Podrinja nastavili su sa serijom dobrih rezultata nakon što su danas u sklopu 19. kola Prve lige Republike Srpske na svom terenu bili bolji od Sloge iz Doboja rezultatom 3:0 (1:0).

Najprijatnije iznenađenje šampionata od prve minute jasno je dalo do znanja da bodovi ostaju u Janji. Domaćin je otpor protivnika slomio u 24. minuti meča kada za 1:0 pogađa Arsenović, a koji ujedno i postavlja rezultat prvih 45 minuta.

Poslije pauze, ponovo Podrinje vodi glavnu riječ. Na terenu je postojao samo jedan tim i to onaj domaći. Tokom druge dionice istakao se fudbaler Podrinja Vujić. Prvo je u 65. minuti matirao golmana gostiju za 2:0, da bi svega dva minuta kasnije ponovo pogodio i tako postavio konačnih 3:0.

Ekipa Podrinja nakon 19 odigranih kola zauzima treću poziciju na tabeli sa 33 osvojena boda.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.