Krajiški derbi u Banjaluci, Kozara spremna za Tekstilac

Prva liga Republike Srpske

Krajiški derbi u Banjaluci, Kozara spremna za Tekstilac

D. Vejo

Uzbudljiv vikend očekuje nas u sklopu 18. kola Prve lige Republike Srpske.

Krajiški derbi starih poznanika banjalučkog Borca i prijedorskog Rudara očekuje nas u gradu na Vrbasu. Ovo će biti susret dva direktna konkurenta u borbi za prvo mjesto koje vodi u Premijer ligu BiH. Prva utakmica prošlogodišnjih premijerligaša završila je u korist Banjalučana koji su slavili sa 2:3 na gostovanju u Prijedoru, pa je tako ovo odlična prilika Rudaru da se revanšira.

Ništa manje uzbudljivo neće biti i u Gradišci gdje će Kozara dočekati Tekstilac. Obje ekipe su u prvom proljećnom kolu poražene minimalnim rezultatom od 1:0, pa je s toga ovo sjajna prilika da poprave utisak.

Sutjeska će bjekstvo iz opasne zone tražiti u Zvorniku protiv raspoložene Drine, dok će Sloboda u Mrkonjić Gradu dočekati Podrinje, ekipu koja je veliko iznenađenje ove sezone u prvenstvu Srpske.

U Istočnom Sarajevu Slavija će ugostiti Slogu iz Doboja, a u Etno selu Stanišići Borac iz Šamca doći će na megdan Zvijezdi 09.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi