Oglasio se i Francuz

Mbappe: Real je za igrače koji su na vrhuncu

Nakon brojnih špekulacija o eventualnom transferu u Real Madrid konačno je progovorio Monacov Kylian Mbappe.

Francuz je sa svega 18 godina dobio poziv u A reprezentaciju svoje zemlje, a u prvi plan evropskog fudbala izbio je zahvaljujući tome što je ove sezone u dresu Monaca zabio 19 pogodaka na 32 utakmice.

Lista klubova koji su voljni da angažuju Mbappea je prilično dugačka, a kao favorit u borbi za njegove usluge se izdvaja Real Madrid, 

"Trenutno sam u Monacu i idemo zajedno, korak po korak. Real je klub za igrače koji su na vrhuncu karijere, a ja još nisam tamo. Odrastao sam i imam ljude oko sebe koji mi pomažu da noge čvrsto držim na zemlji. Samo želim igrati fudbal, davati golove, pobjeđivati i osvajati trofeje. Svaki igrač ima svoju karijeru", izjavio je Mbappe. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Osim Real Madrida, interes za francuskog fudbalera još su pokazali Barcelona, Manchester United... 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.