Demantovao špekulacije medija

Mbappe: Nema ništa od odlaska u Real Madrid

E. Čaušević

Mladi napadač Monaca, Kylian Mbappe, bit će sigurno jedna od zvijezda ljetnog prelaznog roka.

Ovaj 18-godišnji napadač iza sebe ima sezonu iz snova u kojoj se na najbolji način predstavio fudbalskoj javnosti. Mbappe je svojim sjajnim igrama privukao interes mnogih ekipa, a u zadnje vrijeme najviše se špekuliše da će karijeru nastaviti u dresu Real Madrida.

Novopečeni reprezentativac Francuske nakon sinoćnjeg poraza u prijateljskoj utakmici od Španije komentarisao je navode da bi mogao preći u kraljevski klub. 

"Sretan sam u Monacu i ne želim tako brzo donijeti odluku o svojoj budućnosti. Real Madrid je klub za igrače koji se nalaze na vrhuncu svojih karijera, a ja nisam još uvijek ni blizu toga. Želim ostati čvrsto na zemlji i Monaco ću napustiti onda kada shvatim da je pravo vrijeme za to", rekao je Mbappe.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.