Sudija Skakić opet na "udaru" klubova!

NK Zrinjski nezadovoljan suđenjem u finalu Kupa

Jović: Skakić je sudio u korist Slobode

„Dragan Skakić, arbitar iz Bosanske Gradiške tendenciozno je sudio u prvoj utakmici finala Kupa BiH u Tuzli“, tvrdi Dragan Jović, šef stručnog štaba NK Zrinjski.

Mostarci su razočarani zbog poraza od 1:2, i smatraju da nisu zaslužili da izgube u prvoj utakmici finala Kupa BiH.

„Lošem suđenju na stadionima u Bosni i Hercegovini jednom se mora stati u kraj! Skakića je dosudio više nepostojećih prekršaja u zoni šuta za domaćina kod rezultata 1:1, „navlačeći“ povoljne situacije za Slobodu kako bi došla do pobjede. Mislim da smo zaslužili remi, ali eto izgubili smo iz penala dosuđenog u 90. minutu“, rekao je Jović.

No, svi Pod Bijelim brijegom su uvjerenja da će nakon revanša na svom terenu slaviti protiv Slobode i 4. juna osvojiti Kup Bosne i Hercegovine.

„Bez obzira na Skakića, mi smatramo da smo u ovom trenutku bolja ekipa od Slobode, kao i da ćemo osvojiti nacionalni Kup. Kadri smo nadoknaditi gol zaostatka, uz veliku podršku naših navijača, te tako obezbjediti plasman u Kupa UEFA naredne sezone. Ni, kroz prvenstvo se ne odričemo Evrope, ali Kup nam je i dalje prioritet“, istakao je Jović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.