Oglasio se prvi čovjek Mladosti

Mušija: Čeliku nismo poklonili bod i nećemo nikome

O. Lekić

Nakon što je nedavno započela Liga za prvaka i Liga za opstanak u bh. javnosti se već priča o štimanjima. 

Utakmica koja se našla 'pod lupom' je ona između Mladosti i Čelika. Susret odigran u Doboju kod Kaknja u kojem su dosuđena dva penala okončan je neriješenim rezultatom 3:3, a u kuloarima se već pominje da je Mladost ustvari Čeliku - poklonila bod. 

Povodom toga javio nam se prvi čovjek Mladosti Mensur Mušija i takve navode kategorički odbacio. 

"U posljednje vrijeme se svašta priča i piše, kako na društvenim mrežama, tako i u sredstvima informisanja vezano za našu utakmicu sa Čelikom. Želim da ovim putem odbacim takve navode i da poručim bh. sportskoj javnosti da će Mladost do kraja sezone igrati pošteno i da ćemo težiti da osvojimo maksimalan broj bodova", kazao je Mušija za SportSport.ba, dodavši: 

"Svim klubovima želim mnogo sreće u borbi za opstanak i titulu i nadam se da će se konačno prestati pričati i pisati o nekakvim štimanjima", dodao je.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mladost u Ligi za opstanak inače zauzima drugu poziciju sa 27 osvojenih bodova, sedam bodova manje od Širokog Brijega. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.