"Igrači su u šoku"

Sportski direktor Dortmunda se oglasio nakon eksplozije

Sportski direktor Borussije Dortmund Hans-Joachim Watzke oglasio se nakon napada na autobus u kojem su se nalazili fudbaleri njegovog kluba.

"Došlo je do napada eksplozijom na autobus našeg tima. Ekipa je u šoku, moramo ovo prevazići, ali neće biti lako igračima. Borussia Dortmund je posebno jaka u teškim situacijama. Svi će postati veoma bliski međusobno i siguran sam da će tim to osjetiti", rekao je Watzke.

Podsjetimo, utakmica Dortmunda i Monaca je otkazana za sutra u 18.45 sati. Također, Marc Bartra, koji je povrijeđen u ovoj situaciji, osjeća se dobro te je zadobio samo površne povrede nakon što je puklo staklo na autobusu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.