Događaj koji je uzdrmao svijet

Fotografija ekipe Borussije nekoliko minuta nakon eksplozije

Endin Čaušević

Utakmica četvrtfinala Lige prvaka između Borussije Dortmund i Monaca odgođena je zbog eksplozija koje su odjeknule večeras ispred autobusa njemačke ekipe.

Naime, na putu od hotela do stadiona eksplodirale su tri naprave ispred autobusa Dortmunda u kojima je povrede ruke zadobio Marc Bartra. Ovaj događaj je šokirao javnost, a na kraju je odlučeno da će se utakmica odgoditi za sutra.

Na zvaničnom Twitter profilu Borussije Dortmund mnogi su čekali informacije o tome šta se dešava. Na svu sreću niko od igrača Dortmunda nije ozbiljnije povrijeđen, te je na sigurnom. Naravno, igrači su u velikom šoku i još uvijek ne mogu vjerovati šta se desilo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.