Utakmica završena bez golova

Cvikin Dalian remizirao protiv Shanghai Shenxina

Endin Čaušević

Fudbaleri Dalian Transcenda su danas na domaćem terenu remizirali protiv Shanghai Shenxina (0:0) u okviru petog kola kineske druge lige.

Izabranici bh. stručnjaka Rusmira Cvike nakon dvije uzastopne pobjede danas su pred domaćim navijačima remizirali protiv Shanghai Shenxina koji je u ovoj sezoni još uvijek bez poraza. U ovoj utakmici obje ekipe imale su nekoliko dobrih prilika za osvoje sva tri boda, no na kraju je meč završen bez golova.

Dalian je nešto lošije startao u novoj sezoni sa dva poraza, ali u posljednje tri utakmice ekipa Rusmira Cvike ne zna za poraz. Podsjećamo, u stručnom štabu bh. stručnjaka nalaze se Dželaludin Muharemović i Almir Seferović.

Nakon pet odigranih kola Dalian Transcend je na sedmoj poziciji sa sedam bodova, dok je Shanghai Shenxin četvrti sa dva boda više.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.