Pravopis im ne ide od ruke

Svi se smiju transparentu navijača iz Etiopije

Trener Arsenala Arsene Wenger već dugo vremena nalazi se na udaru kritika navijača ovog kluba.

Navijačima Topnika dosadile su silne godine bez trofeja pa od naredne sezone žele neko drugo lice vidjeti na klupi svog kluba. U posljednje vrijeme sve češće na internetu možemo vidjeti transparente sa stadiona širom svijeta kojima se poručuje Wengeru da napusti klub.

Stizali su transparenti čak iz Azije i Australije, a navijači iz Etiopije su pokušali na isti način poručiti Francuzu da ode, ali su se obrukali. Naime, na njihovom transparentu umjesto 'Wenger' piše "Winger" i jasno je da im se i Arsene može samo nasmijati na ovo. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.