Donio važnu pobjedu svojoj ekipi

Falcao još jednom dokazao da je veliki majstor

Endin Čaušević

Fudbaleri Monaca ostvarili su pobjedu protiv Dijona (2:1) nakon preokreta u okviru 33. kola francuske Ligue 1. 

Jardim je u sinoćnjooj utakmici odlučio odmariti nekoliko prvotimaca, ali to mu se nije isplatilo jer su gosti u 42. minuti stigli do prednosti. Trener Monaca bio je primoran da u drugom poluvremenu u igru uvede Falcaa i to s ispostavilo kao ključni potez.

Falcao je sjajno izveo slobodnjak u 69. minuti, lopta je pogodila prečku, a u mrežu ju je pospremio Dirar. Desetak minuta kasnije Monaco je ponovo dobio slobodan udarac, a Falcao je bio pored lopte. Kolumbijac je maestralno izveo slobodnjak, te je svojoj ekipi donio tri veoma važna boda u borbi za titulu.


Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.