Foto: EPA

Navijači oduševljeni izgledom

City spremio spektakularne dresove za narednu sezonu

Endin Čaušević

Čelnici Manchester Cityja već lagano razmišljaju o narednoj sezoni, pa su u pripremi dresovi koji će igrači ovog kluba nositi naredne sezone.

Engleski mediji objavili su danas da je u javnost procurila fotografija dresa Manchester Cityja za narednu sezonu. Radi se ogarnituri gostujućih dresova, a boje i izgled istog su oduševili navijače sa Etihada.

Sponzor Cityja i naredne sezone će biti Etihad, a proizvođač kao i obično Nike. Ovaj put Građani su se potrudili da budu dosta drugačiji od drugih i mora se priznati da su u tome uspjeli.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.