Šteta što ovo nije bio gol

Panenka Brkića, ali igrač Mladosti se nije proslavio

Endin Čaušević

Fudbaleri Sarajeva plasirali su se danas u finale Kupa BiH nakon pobjede u revanš meču polufinala u gostima protiv Mladosti (3:2).

Bordo tim je uspio da savlada danas Mladost u Doboju kod Kaknja sa 3:2 u sjajnoj utakmici i plasira se u finale. Sarajevo je golovima Duljevića, Crnkića i autom golom Isakovića vodilo sa 0:3 sedam minuta prije kraja meča. No, u posljednje dvije minute domaći su smanjili na 2:3.

Oba gola za Mladost postigao je Brkić koji je u četvrtoj minuti sudijske nadoknade mogao izjednačiti na 3:3 i postići hat-trick za šest minuta. Mladost je imala penal, Brkić je izveo panenku, ali nažalost lopta je pogodila prečku. Bio bi to sjajan gol veznjaka Mladosti.


Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.