Bivši mladi bh. reprezentativac pojačao Hajduk

Edmir Škorić

U Hajduk bi mogao da stigne bivši mladi bh. reprezentativac Edin Šehić (22). 

U maju 2013. godine Hajduk je u Maksimiru protiv Lokomotive osvojio Kup, a Šehića i još par navijača dočekali su u zasjedi navijači Dinama Bad Blue Boysa i napali ih.

Šehić će bez odštete na kraju sezone preći u Hajduk, a Zagreb napušta nakon što je tamošnji predsjednik klub Dražen Medić raskinuo ugovore sa sedmoricom igrača, pa između ostalih i sa Šehićem.

Krilni nogometaš je rođeni Zagrečanin, a u Zagreb je ranije došao na poziv bivšeg trenera Miroslava Ćire Blaževića. Tada je potpisao na sedam godina ugovor sa Zagrebom.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Zanimljivo da je veliki navijač Hajduka i član grupe Torcida Zagreb, pa je zato i napadnut od strane Boysa. U Zagrebu je u 24 utakmice postigao 10 golova, a igrao je za U-18 i U-21 reprezentaciju BiH.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.