Za fudbalere su one fatalne i neodoljive

Midhat Šljivak

Životi profesionalnih fudbalera često su u centru pažnje zbog žena. Veliki broj njih u zagrljaju je atraktivnih djevojaka kojima je često bitnije da su viđene s fudbalerom, nego što postoji interes za vezu. Tokom godina mnoge od njih su bile fatalne za nekoliko fudbalera, a pojedine su išle od jednog do drugog.

10. Aida Yespica

Aida Yespica je nekada učestvovala u izboru za Miss Venecuele. Na tom takmičenju nije prošla baš najbolje, ali je zato prošla dobro u lovu na fudbalere. Izlazila je Mesutom Ozilom koji je zbog nje išao u Milano, kako bi je upoznao. Prije ozila bila je s još jednim fudbalerom Metteom Ferrarijem.

9. Elisabeth Reyes

Elisabet Reyes je bivša Miss Španije. Godinu dana je bila u zagrljaju kapitena Real Madrida Sergija Ramosa, da bi potom prešla na manje poznate fudbalere. Izlazila je sa defanzivcem Getafea Alexisom  Ruanom, a završila je u braku sa Sergijom Sanchezom, članom ruskog Rubina.

8. Alice Goodwin

Alice je poznati model za koju se šuškalo da je bila u vezi s Cristianom Ronaldom 2009. godine. Potom je upoznala nekadašnju zvijezdu Premier lige Jermainea Pennanta s kojim je već godinama u braku.

7. Imogen Thomas

Bivša Miss Velsa je također u zagrljaju imala dvojicu fudbalera. Prvo je bila u vezi sa Jermaineom Defoeom, ali je par raskinuo nakon nekoliko mjeseci. Postala je potom poznata po aferi sa oženjenim Ryanom Giggsom, legendom Manchester Uniteda.

6. Gemma Atkinson

Gemma Atkinson je jedna od prvih žena s kojom je Cristiano Ronaldo bio u vezi. Ona je golobradog Portugalca dočekala u Manchesteru odmah po dalsku, a potom je završila sa nekadašnjim napadačem Evertona Marcusom Bentom. Bili su čak i vjereni, ali je Bent raskinuo vezu jer mu se nije sviđala pažnja medija prema njegovoj djevojci.

5. Melissa Satta

Melisa je bila u ozbiljnim vezama sa dvojicom fudbalera. Ova TV voditeljka je pet godina bila u vezi s Christianom Vierijem, nakon čega je otišla u zagrljaj Kevina Princea Boatenga. S njim ima i sina.

4. Alessia Tedeschi

Alessia je još jedna od djevojaka koja se povezivala s Cristianom Ronaldom. Navodno je izlazila s njim nakon raskida s Irinom Shayk, a bila mu je i gošća u nekoliko navrata. Prije Ronalda, Alessija je bila sa Blerimom Džemailijem, reprezentativcem Švicarske.

3. Raffaella Fico

Zgodna Raffaela je još jedna u nizu djevojaka s kojom je bio Cristiano Ronaldo, ali je njen odnos sa Mariom Balotellijem izazivao veliku pažnju. Par je često raskidao, Raffaela je ostala trudna, a Balotelli je odbio priznati dijete sve dok DNA test nije dokazao da je dijete zaista njegovo.

2. Anara Atanes

Anara je izlazila s velikim brojem fudbalera. Krenulo je sve s nekadašnjom zvijezdom Arsenala Freddiejem Ljungbergom, kojeg je optuživala za nevjeru. Nakon toga je bila u zagrljaju Darrena Benta i Jermainea Pennanta, da bi posljednji u nizu bio Samir Nasri. Dug niz koji će vjerovatno biti nastavljen.

1. Analicia Chavez

Analicia Chavez je još jedan u nizu supermodela koja je u svom zagrljaju imala nekoliko fudbalera. Portugalka je bila u vezi sa belgijskim fudbalerom Axelom Witselom, da bi potom otišla u zagrljaj napadača madridskog Reala Karima Benzeme.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.