Raikkonen.je uzvratio Hamiltonu

Raikkonen. najbolji drugog dana

M. Maksimović

Drugog dana testiranja na stazi Paul Ricard najbolje vrijeme je postavio Kimi Raikkonen. Finac je odvozio 102 kruga te je postavio vrijeme 1:05.381.

Raspoložen je drugog dana bio Heikki Kovalainen sa zaostatkom manjim od desetinke sekunde.Vozač Renaulta je odvozio 89 krugova. Poljak Robert Kubica je nakon 135 krugova i postavljenog vremena
1:05.905 završio na trećem mjestu. David Coulthard je uhvatio ritam, RB4 bolid je imao na raspolaganju.  Jenson Button je testirao Hondin RA108 bolid i odvozio je 155 krugova za peto vrijeme 1:06.091. Ekipa Scuderie Toro Rosso može također biti zadovoljna drugim danom, Sebastien Bourdais je ostvario šesto vrijeme, sa 110 krugova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.