Epa

Francuz tražena roba

Agent: Griezmann bi mogao preći u Real

Jedan od najtraženijih fudbalera u ljetnom prijelaznom roku će biti Antoine Griezmann. 

O odlasku francuskog fudbalera sa Vincente Calderona se već mjesecima špekuliše u javnosti. Najveći interes su pokazali Real i Manchester United, a da bi u jednom od tih klubova mogao završiti potvrdio je agent Eric Olhats.

"Odštetna klauzula od 100 miliona eura je neizbježna. Razmatramo ponude i važemo koja je najbolja", kazao je Griezmannov agent za Telefoot, dodavši: 

"Real i još neki klubovi su u našim razmišljanjima. No, Antoine ne želi otići po svaku cijenu. To je pogrešno. Manchester United? Da i oni su u igri, upoznali su nas sa svojim projektom i bili su najkonkretniji sa ponudom. Interes PSG-a je oslabio", istakao je Olhats govoreći o ponudama za svog klijenta. 

Griezmann je ove sezone postigao 25 pogodaka u 46 odigranih utakmica u svim takmičenjima. Na svom kontu ima i 11 asistencija. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.