Suzy Cortez na svoj način proslavila pobjedu

Vruće fotografije golišave Brazilke zbog pobjede Barcelone

O. Lekić

Suzy Cortez, nekadašnja Miss Bum Bum, očekivano je proslavila pobjedu Barcelone u El Clasicu i 500. gol Lionela Messija.

Ona je veliki navijač katalonskog tima i očigledno je sinoć pratila šta se dešava u jednom od najvećih svjetskih derbija.

S obzirom na to da je njen ljubimac Lionel Messi s dva gola vodio Barcu do pobjede, a pritom je postigao i 500. gol za tim s Nou Campa, Suzy je odlučila da ga nagradi golišavim fotografijama.

Na njenoj guzi je bila ispisana brojka od 500, a očekivano je bila u dresu argentinske zvijezde, kojeg je ranije pokušala i zavesti.

Atraktivna Brazilka je i ranije često pokušavala Messiju skrenuti pažnju na sebe. Ipak, to joj nije pošlo za rukom, a zvijezda Barce ju je čak i blokirala na Instagramu.

Očigledno Suzy ne odustaje, ali je barem nas počastila doista vrućim fotkama.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.