Ostaje do 2019. godine

Sahin dobio novi ugovor u Borussiji

Borussia iz Dortmunda odlučila je da produži ugovor sa Nurijem Sahinom. 

Iako u posljednje vrijeme ima velikih problema sa povredama, čelnici tima iz Dortmunda su procijenili kako Sahin (28) može biti od pomoći Borussiji u narednom periodu i stoga su ga nagradili novim ugovorom.

Sahin će se tako, prema ugovoru, zadržati u Borussiji do ljeta 2019. godine, a imat će i nešto veća finansijska primanja u odnosu na ranije. 

"Svi dobro znaju kakve emocije imam prema Borussiji. To je klub mog srca. Osjećam se odlično u Dortmundu", kazao je turski fudbaler koji je ove sezone nastupio u svega osam utakmica. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Profesionalnu karijeru Sahin je započeo upravo u Borussij, a imao je priliku još nastupati za Feyenoord, Real Madrid i Liverpool. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.