Foto: EPA

Lagano se dovezli pred derbi

Pred veliki derbi: Zvijezde Uniteda u super automobilima

Midhat Šljivak

Manchester United sutra će na Etihadu gostovati gradskom rivalu Manchester Cityju.

Zvijezde Uniteda nakon uspjeha u posljednjim utakmicama spremno i u dobrom raspoloženju čekaju ovaj duel, a na jučerašnji trening su došli sa stilom.

Očekivano, zvijezde Crvenih đavola su u trening-centar Carrington došle u skupocjenim automobilima.

Fotografi su uhvatili nasmijana lica igrača Uniteda, a posebno je raspoložen bio Paul Pogba, koji je uživao u svom Mercedesu.

Francuski fudbaler pored Mercedesa u svom vlasništvu ima i još jedan super automobil, a radi se o Audiju RS6-R.

Wayne Rooney se odlučio pojaviti u BMW-u, dok čovjek kojeg svi zbog izraza lica u toku utakmica, Phil Jones, vozi Bentleya.

S obzirom na raspoloženje igrača United, sigurno je da nas sutra čeka pravi spektakl na Etihadu, a ovaj meč bi mogao mnogo toga prikazati u borbi za plasman u Ligu prvaka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.