Foto: EPA

Na meti mladi vezista

Dinamo pronašao pojačanje za 800.000 eura?

Dinamo bi u predstojećem prijelaznom roku svoj vezni red mogao pojačati sa Liridonom Latfijem.

Aktuelni reprezentativac Albanije ove sezone je za Skenderbeu zabio deset pogodaka i dodao šest asistencija, a njegovi dobri nastupi nisu promakli zagrebačkom klubu koji je spreman uskoro poslati zvaničnu ponudu. 

Kako piše albanski Panorama Sport, Dinamo bi navodno za usluge ovog 23-godišnjeg fudbalera morao isplatiti 800.000 eura, koliko nudi i Gent, a oba kluba su poslala svoje izaslanike na pregovore u Skenderbeu. 

Latifijeva pozicija je desni vezni ili krilo, a od ove godine igra i za seniorsku reprezentaciju svoje zemlje. Prije nego što je došao u Skenderbeu nosio je dresove Kukesija, Prištine i Flamurtarija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.